Slide Background
Coaching bij Praktijk voor relatietherapie, traumatherapie en coaching in Leeuwarden

Coaching

Coaching helpt je om je verlangens vorm te geven.

Coaching heeft als doel bewustwording en realisatie van je wensen en mogelijkheden. Coaching is een vorm van begeleiding waarbij je je verlangens en mogelijkheden kunt ontdekken en zoekt naar manieren om die vorm te geven.

 
Je kunt bijvoorbeeld denken aan coaching als je:

  • beter wilt leren communiceren; ontdekken wat effecten zijn van je gedrag, zowel op jouzelf als op de mensen om je heen.
  • vastloopt in je werk of privéleven
  • je afvraagt waarom je niet doet wat je eigenlijk wel graag zou willen
  • inzicht wilt krijgen in bepaalde patronen die je steeds weer tegenkomt

Werkwijze

Tijdens een eerste intakegesprek bespreken we eerst je huidige situatie:

  • waar loop je tegen aan
  • wat is je probleem of vraag
  • wat zou je willen bereiken

Daarnaast vertel ik wat over mijn manier van werken en bekijken we of het klikt. Als dat het geval is maken we een vervolgafspraak.
Tijdens de vervolg gesprekken zijn jouw vraag en doel leidraad. En als je het allemaal nog niet zo goed weet, nemen we de tijd om te ontdekken wat er aan de hand is en wat je zou willen.

Je blijft altijd zelf baas over je doel en jij bepaalt zelf wat het beste voor jou is.
Ik werk met diverse methodieken en altijd in overleg.

Voor meer informatie zie de pagina werkwijze en tarieven of

neem contact op

 

Liefdesverdriet

Liefdesverdriet

Wat ik regelmatig tegenkom in mijn praktijk, zijn stellen waarbij een van de partners twijfelt over de relatie, bijvoorbeeld doordat hij/zij verliefd is geworden op iemand anders. De twijfelperiode kan lang duren en gedurende die tijd zit de partner in de ‘wachtkamer’. Dat roept allerlei emoties op, waarvan paniek, boosheid en verdriet de meest in het oog springende zijn.

Lees verder

Hulp bij echtscheiding

Hulp bij echtscheiding

Helaas zijn niet alle relatieproblemen naar tevredenheid op te lossen en dat kan u doen besluiten om te gaan scheiden. Dat is voor alle betrokkenen een erg verdrietige en verwarrende periode. Als u kinderen hebt, is het heel erg belangrijk om ervoor te zorgen dat zij met zo min mogelijk schade door deze moeilijke periode heen komen. Vooral als er sprake is van strijd tussen (ex)partners en van veel woede en verdriet, is het handig om iemand in te schakelen die u emotioneel kan steunen en u helpt de kinderen niet te veel te belasten.

Lees verder