“Ga zitten want ik wil eens met je praten, ik ben al lang niet meer zo blij als toen”
(Uit: Doe Maar – Is dit alles)

 

Partnerrelatietherapie

partnerrealatie coaching en counselingHerkent u bovenstaande tekst uit het liedje van Doe Maar? 
Gaat uw relatie niet zoals u het graag zou willen? Bijvoorbeeld door steeds dezelfde negatieve patronen, teleurstelling in elkaar, uit elkaar groeien of juist veel ruzie's? Staan intimiteit en seksualiteit op een laag pitje? Deze dingen zijn vaak kenmerken van een relatie waarin de partners niet meer gelukkig zijn met elkaar.
Dergelijke problemen komen voort uit de manier waarop uw eigen patronen en die van uw partner in elkaar grijpen. Tijdens de therapie zoeken we naar de achtergronden van deze uitingen en hoe dit mogelijk te veranderen. U kunt hier klikken voor meer informatie over EFT relatietherapie.

Door relatietherapie krijgt u meer inzicht in de achtergrond van uw eigen reacties en die van uw partner. Daardoor kunt u elkaar weer gaan zíen en begrijpen, met respect voor elkaar en de verschillen. Dat geeft ruimte voor ontspanning en plezier en veel mensen ervaren na relatietherapie een diepere, veiliger verbinding met elkaar. Dat verhoogt de kwaliteit van uw relatie en daarmee van uw leven, aangezien een relatie vaak een zeer belangrijk deel van ons leven is.

Kom in actie! Ga het gesprek aan met uw partner en meld u aan voor EFT relatietherapie via het contactformulier.
Als uw partner niet mee wil komen, kunt u ook alleen komen om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Affaires

Het komt regelmatig voor dat een van beide partners een affaire met iemand anders heeft (gehad). Dit zorgt meestal voor dusdanige spanningen binnen de relatie, dat de partners elkaar steeds verder kwijtraken; de bedrogen partner voelt geen vertrouwen meer en uit dat door verwijten en controlerend gedrag. De vreemdgaande partner vindt soms na enige tijd en mogelijk exuses dat het nu wel weer over moet zijn met de achterdocht en kritiek en trekt zich verder terug uit het contact.

Vreemdgaan levert over het algemeen vooral veel angst voor verlies, frustraties en verdriet op. Het is hard werken om het vertrouwen en de relatie weer te herstellen. Het kan dan ook zeer helpend zijn om in zo'n situatie in relatietherapie te gaan en te onderzoeken wat de achtergrond is van de affaire. In relatietherapie kun je samen onderzoeken wat de reden is, hoe deze gebeurtenis in te passen in jullie relatie en hoe dit in de toekomst te voorkomen, zodat de relatie voor beiden weer een veilige plek wordt.
Neem nu contact op en investeer in jullie relatie, zodat er een gezamenlijke toekomst is voor jullie!

'Houd me vast' programma

Als u graag wilt investeren in uw relatie, maar relatietherapie is niet nodig, kunt u deelnemen aan het 'Houd me vast' programma.
'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.

'Houd me vast' bijeenkomsten

Het 'Houd me vast' programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sue Johnson. Het bestaat uit acht bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst enige weken later.

Onderwerpen zijn:

  • emoties in liefde en verbinding/hechting;
  • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
  • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat u met uw partner aan de slag gaat! Voor meer informatie kunt u hier de flyer downloaden.

Start eerstvolgende 'Houd me vast' programma

De eerstvolgende cursus zal een weekendcursus zijn. De exacte data worden nog bekend gemaakt. U kunt mij ook een mail sturen, dan zal ik u persoonlijk op de hoogte brengen van de data van het cursusweekend.

Hou deze website in de gaten voor de locatie en de data. Als u liever persoonlijk op de hoogte gehouden wordt, kunt u mij ook een mail sturen via het contactformulier.

De kosten bedragen € 475 per paar, inclusief BTW.

Als de cursus gestart is, maar u wilt zich toch graag opgeven; dan kan dat! U wordt dan ingeschreven voor de eerstvolgende cursus die start. 

Ik geef deze cursus samen met Greetje Duinstra, systeemtherapeut. Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving voor het  'Houd me vast' programma.

Na aanmelding zal er een afspraak gemaakt worden voor een intakegesprek.